Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο “Πάω στην Α΄ Γυμνασίου!" στο Ανοιχτό Σχολείο (29/9)

“Πάω στην Α΄ Γυμνασίου!" στο Ανοιχτό Σχολείο (29/9)

Οι έφηβοι που φοιτούν στην Α γυμνασίου, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον εργαστήριο “Πάω στην Α΄ Γυμνασίου!" που θα διοργανώνει το Ανοιχτό Σχολείο στις εγκαταστάσεις του. Α΄ Γυμνασίου δεν είναι μόνο μια νέα τάξη, μια ακόμη σχολική χρονιά αλλά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή ενός παιδιού.Θα ζήσει και θα αντιμετωπίσει μεγάλες αλλαγές: από το σώμα του έως τις σχέσεις με το άλλο φύλο, από τις σχέσεις του με τους γονείς του έως τις σχέσεις με τους φίλους του και από τον έναν δάσκαλο στους πολλούς με πολλά και διαφορετικά μαθήματα και απαιτήσεις.

Στην ομάδα, «Πάω στη Α΄ Γυμνασίου!» τα αγόρια και τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν γι’ αυτά τα θέματα που τους απασχολούν μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες εστιάζοντας στο συναίσθημα, στο παιχνίδι, στην ομάδα, στην εμπιστοσύνη και στις αξίες που θα βάλουν για να πορευτούν στη ζωή τους.

Πότε: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 12:00-14:30

Κόστος: 12€

Ανοιχτό Σχολείο,
Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία
210 6640433

Για Γονείς

Τίτλος: Είμαι γονιός και έχω ερωτήματα!

Πότε: Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012, 20:00-22:00

Κόστος: χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς , χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση, να γνωρίσουν τον τρόπο που δουλεύουμε στις ομάδες γονέων.

Σε αυτό το εργαστήριο θα εστιάσουμε σε βασικές αρχές του γονικού ρόλου. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν με την ομάδα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με το μεγάλωμα των παιδιών τους . Θα δουλέψουμε πάνω στα θέματα αυτά για να μπορέσουμε να τα κατανοήσουμε βαθύτερα και να βρούμε τρόπους αντιμετώπισης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.