Αρχική Προτάσεις Αγοράς Πέντε καλοί λόγοι για να κάνετε λίστα βάπτισης στη NewbornWishes

Πέντε καλοί λόγοι για να κάνετε λίστα βάπτισης στη NewbornWishes

Ετοιμάζετε τη βάπτιση του μικρού σας; Παρακάτω πέντε πολύ καλοί λόγοι για να φτιάξετε τη δική σας λίστα βάπτισης στη NewbornWishes.

Θα σας γλιτώσει χρόνο
Αλήθεια, ποιος έχει χρόνο να αλλάζει τα δώρα της βάπτισης; Σίγουρα όχι οι νέες μαμάδες , και αν το κάνατε ήδη με τα δώρα της γέννησης, στη βάπτιση το ‘πρόβλημα’ πολλαπλασιάζεται. Φτιάχνοντας μια λίστα δώρων στη NewbornWishes με τα πράγματα που θέλετε αποφεύγετε τις ατελείωτες βόλτες από άκρη σε άκρη της πόλης με μια αγκαλιά σακούλες για αλλαγή.

Οι καλεσμένοι σας αγοράζουν δώρα, δεν καταθέτουν χρήματα
Με τη λίστα βάπτισης της NewbornWishes δεν δίνετε έναν αριθμό λογαριασμού και δεν ζητάτε χρήματα! Επικοινωνείτε σε συγγενείς και φίλους διακριτικά και με κομψό τρόπο τι είναι αυτό που σας αρέσει: τα μοναδικά εκείνα παιχνίδια και τα υπέροχα ρουχαλάκια από τα ψαγμένα μαγαζιά που ανακαλύψατε μετά από ώρες έρευνας στο internet. Γιατί να ελπίζετε κρυφά ότι κάποιος καλόγουστος θα σας τα πάρει, και να μην τους τα ‘δείξετε’ στο διαδίκτυο με τη λίστα σας;


Θα βρείτε πολλές καινούργιες ιδέες!
Εκτός από τα πράγματα που ξέρετε ότι θέλετε, θα βρείτε και πολλές καινούργιες ιδέες. Γιατί να μην συμπεριλάβετε στη λίστα δώρων σας μια οικογενειακή φωτογράφηση, μαθήματα παιδικής κολύμβησης, ανάλυση παιδικού ωροσκοπίου ή και υπηρεσίες babyproofing για ένα ασφαλέστερο σπίτι; Οι συνεργάτες της NewbornWishes είναι μοναδικοί όπως και τα δώρα που θα λάβετε!

Μπορείτε να βάλετε ιδέες για κάθε πορτοφόλι
Στην NewbornWishes έχουμε μεγάλη γκάμα και πολλές ιδέες για δώρα που μπορείτε να βάλετε στη λίστα σας, ενώ η αξία τους μπορεί να είναι από 5€ μέχρι 1.000€! Έτσι οι καλεσμένοι σας μπορούν να ξέρουν ότι ακόμα και αν έχουν τη δυνατότητα για ένα μικρό δώρο, αυτό θα είναι κάτι που σας αρέσει.


Θα το διασκεδάσετε!
Σε ποιόν δεν αρέσει να φτιάχνει μια λίστα με κρυφές και φανερές επιθυμίες; Είναι ωραίο και διασκεδαστικό να βρίσκεις δώρα τόσο για εσένα, όσο και για τους φίλους σου. Είναι δε τόσο απλό που θα απορείτε με το τι κάνατε πριν ανακαλύψετε την NewbornWishes!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.