Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Πέντε χρόνια Twitter!

Πέντε χρόνια Twitter!

Πριν πέντε χρόνια ο Τζακ Ντόρσι έστειλε ένα μήνυμα πέντε λέξεων χρησιμοποιώντας μια νέα υπηρεσία τον σχεδιασμό της οποίας είχε μόλις ολοκληρώσει με τη βοήθεια μιας ομάδας προγραμματιστών : «μόλις ετοίμασα το twitter μου» έγραφε. Ήταν το πρώτο μήνυμα που εστάλη μέσω του Twitter, την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που χθες έκλεισε τα πέντε χρόνια λειτουργίας της.

Σήμερα περισσότερα από 140 εκατ. μηνύματα την ημέρα αναρτώνται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα από τους χρήστες της που ξεπερνούν τα 200 εκατ. σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 500.000 νέοι χρήστες προστίθενται καθημερινά, γεγονός που κάνει το Twitter ένα από τα πλέον επιτυχημένα κοινωνικά δίκτυα.

Μέσα στα πέντε χρόνια λειτουργίας του το Twitter άλλαξε για πάντα τον τρόπο που επικοινωνούμε, ενώ παίζει πλέον σημαντικό ρόλο στην διάδοση των ειδήσεων. Στα χέρια των αντικαθεστωτικών κινητοποιήσεων στις αραβικές χώρες τον τελευταίο καιρό αποδείχτηκε πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας, ενημέρωσης και οργάνωσης.

Οι πέντε διασημότητες με το μεγαλύτερο κοινό στο Twitter
1. Lady Gaga, ποπ σταρ (@ladygaga) 8,888,671 «φίλοι»

2. Justin Bieber, ποπ σταρ (@justinbieber) 8,267,804 «φίλοι»

3. Britney Spears, ποπ σταρ (@britneyspears) 7,172,476 «φίλοι»

4. Barack Obama, πρόεδρος των ΗΠΑ (@BarackObama) 7,067,708 «φίλοι»

5. Kim Kardashian, τηλεοπτική περσόνα (@KimKardashian) 6,824,049 «φίλοι»

Πηγή: tovima.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.