Αρχική InfoTeens Νέα Παίζουμε Laser Tag στο Άλσος Ν. Σμύρνης (2/6)

Παίζουμε Laser Tag στο Άλσος Ν. Σμύρνης (2/6)

Το νέο παιχνίδι “ζωντανής” δράσης, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, λέγεται “Laser Tag” και το προσφέρει δωρεάν η εταιρία Battlefield Live Hellas. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 16:30 στο Άλσος Νέας Σμύρνης για μια εμπειρία που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Το παιχνίδι προσφέρει πρωτότυπη διασκέδαση, συνδυάζοντας περιπέτεια,δράση, σύγχρονη τεχνολογία και ασφάλεια. Το Laser Tag είναι ένα ομαδικό παιχνίδι δράσης, που μοιάζει με ηλεκτρονικό “paintball”, και χρησιμοποιεί hightech εξοπλισμό (με υπέρυθρη ακτινοβολία), καθιστώντας το ένα από τα ασφαλέστερα του είδους του, καθώς δεν πονάει, δε λερώνει και δε χρειάζεται προστατευτικό εξοπλισμό. Το παιχνίδι ακολουθεί κανόνες στρατηγικής και οι παίκτες συνήθως χωρίζονται σε δύο ομάδες, από τις οποίες κερδίζει αυτή που πετυχαίνει το τιθέμενο σενάριο δράσης (π.χ. υφαρπαγή σημαίας ή κατάληψη αρχηγείου).

Για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι μπορείτε:

α) να κάνετε like στην αφίσα του στην σελίδα http://www.facebook.com/pages/Battlefield-Live-Hellas/198386856872911 στο Facebook,

β) να ενημερώσετε τον υπεύθυνο της εταιρίας Battlefield Live Hellas, Κο Δημητράκουλα, στο τηλέφωνο 6944 560177

γ) να καλέσετε στο Γραφείο Αθλητισμού στο Δημαρχείο Νέας Σμύρνης, τηλ. 213-2025775, καθημερινά από 08:00 έως 16:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.