Αρχική Uncategorized Παίζω και γελώ στο Παίξε Γέλασε καλοπερνώ! (19-22/6)

Παίζω και γελώ στο Παίξε Γέλασε καλοπερνώ! (19-22/6)

Ο αγαπημένος χώρος, Παίξε Γέλασε, προσκαλεί και αυτή τη βδομάδα τα παιδιά να παίξουν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο συμμετέχοντας στα εργαστήρια που διοργανώνει. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 19/06: Παιχνίδια στον κήπο!!! Τρέχω – Παίζω και γελώ!

Τετάρτη 20/06: Φρουτάκια καλοκαιρινά έχουμε πολλά! Υγιεινά και δροσερά με χρώματα πολλά! (ζαχαροπλαστική)

Πέμπτη 21/06: Παγκόσμια ημέρα μουσικής! Ντο, ρε, μι, φ, σολ, λα, σι νότες, τραγούδια και μουσική γιατί είναι μεγάλη γιορτή! (κατασκευή, μουσικοκινητικά παιχνίδια)

Παρασκευή 22/06: Σύμφωνα με τις ιστορίες των ναυτικών και όλων των θαλασσόλυκων, υπάρχει στη μέση του ωκεανού ένα μυστηριώδης νησί πολύ διαφορετικό από τα άλλα…(παιχνίδια με γρίφους και μυστήριο παρέα με τον εμψυχωτή Αντώνη Μπέρτσο !!!!!)

Πού: Παίξε Γέλασε, Κυπρίων Αγωνιστών 14, Αργυρούπολη
Πότε: Από Τρίτη 19 έως Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 19:00
Είσοδος: 5 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.