Αρχική Fun Time Παίξε με την προπαίδεια!

Παίξε με την προπαίδεια!

Η ψηφιακή τεχνολογία είναι σήμερα παρούσα στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα και θεωρείται σημαντικό εργαλείο μετάδοσης της γνώσης, ισάξιο με τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας .
Το infokids.gr ανακάλυψε μέσα στον ιστότοπο http://e-math.eduportal.gr ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι για τα παιδάκια της Β΄ Δημοτικού που αυτή την περίοδο διδάσκονται την προπαίδεια.
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μπορέσει ο μικρός μαθητής να μάθει την προπαίδεια και να κατανοήσει τον πολλαπλασιασμό με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό. Τα πλούσια γραφικά του παιχνιδιού θα κεντρίσουν την περιέργεια του παιδιού, θα καλλιεργήσει την παρατηρητικότητά του και θα αναπτύξει τη μαθηματική του σκέψη.

Δοκιμάστε το πατώντας ΕΔΩ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.