Αρχική Fun Time Παίξτε με τα γράμματα, φτιάξτε ζώα

Παίξτε με τα γράμματα, φτιάξτε ζώα

Ανακαλύψαμε ένα πολύ διασκεδαστικό site και σας το προτείνουμε. Στο www.bemboszoo.com θα μπείτε σε έναν ζωολογικό κήπο πολύ διαφορετικό από τους άλλους. Δεν θα σας προσφέρει μια εικονική περιήγηση, όπως ίσως περιμένατε, αλλά κάτι εξίσου... ψυχαγωγικό.

Πρόκειται για έναν αγγλικό ιστότοπο, όπου μόλις μπείτε θα δείτε να εμφανίζονται τα γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου. Κλικάροντας πάνω σε κάθε γράμμα, δίνετε τη δυνατότητα σε ένα ζώο που το όνομά του ξεκινά από το εν λόγω γράμμα να σχηματιστεί μπροστά στα μάτια σας. Πρώτα βέβαια θα εμφανιστεί το όνομα του ζώου στα αγγλικά, οπότε έχετε και μια καλή ευκαιρία για λίγο μάθημα, και αμέσως μετά θα παρακολουθήσετε τα γράμματα να αναπαράγονται και να συνθέτουν την εικόνα του ζώου, ενώ έχετε και ηχητικά εφέ, δηλαδή ακούτε την κραυγή κάθε ζώου.

Πατήστε E και W και ακούστε τις πιο χαρακτηριστικές ίσως κραυγές...


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.