Αρχική Νέα Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με το νερό Ζαγοράκι και τον Μπομπ Σφουγγαράκη

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με το νερό Ζαγοράκι και τον Μπομπ Σφουγγαράκη

Το πολυκατάστημα SHOPPING HOUSE προσκαλεί, το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 11:30 τους μικρούς του φίλους να γιορτάσουν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος παρέα με το νερό Ζαγοράκι και τον Μπομπ Σφουγγαράκη.
Σε μια τρίωρη οικολογική γιορτή τα παιδιά θα φυτέψουν λουλούδια στον προαύλιο χώρο του SHOPPING HOUSE μαζί με τον αγαπημένο τους ήρωα Μπομπ Σφουγγαράκη, ενώ μέσα από ζωγραφιές θα έχουν την ευκαιρία να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με ευαισθησία και κοινωνική ευθύνη το SHOPPING HOUSE θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με οικολογικό χαρακτήρα και θα προσφέρει στους μικρούς τους φίλους στιγμές ξεγνοιασιάς, γέλιου και χαράς.

Πού: SHOPPING HOUSE, Θεομήτορος 41, 17456 Άλιμος, τηλ: 210 9853450
Πότε: Σάββατο 4 Ιουνίου 2011
ώρα: 11:30


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.