Αρχική Περιβάλλον Παγκόσμια Ημέρα της Γης (22/4) και το Πάντα δυσκολεύεται να διαλέξει…

Παγκόσμια Ημέρα της Γης (22/4) και το Πάντα δυσκολεύεται να διαλέξει…

…ανάμεσα στα πολύχρωμα σχέδια της νέας συλλογής από κορνίζες και άλμπουμ φωτογραφιών WWF Ελλάς!

Με θέματα από τη φύση, τα ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση, πολλά χρώματα αλλά και ενδιαφέροντα σχέδια, οι επιλογές είναι πολλές για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν WWF.

Οι κορνίζες και τα άλμπουμ WWF είναι φτιαγμένα από ξύλο και χαρτί FSC (προϊόν δασών με πιστοποιημένη διαχείριση). Τα άλμπουμ και οι κορνίζες ανήκουν στη συλλογή της εταιρείας Αφοι Θεοδώρου και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Κρατήστε τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας μέσα σε κορνίζες και άλμπουμ WWF και γίνετε συμμέτοχος στο έργο του WWF Ελλάς για την προστασία του πλανήτη, αφού μέρος των χρημάτων από τις αγορές σας διατίθεται για τις δράσεις της οργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης, στο 210 4209583.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.