Αρχική InfoTeens Style Παγκόσμια πρεμιέρα στην πλατεία Τραφάλγκαρ για τον τελευταίο Χάρι Πότερ

Παγκόσμια πρεμιέρα στην πλατεία Τραφάλγκαρ για τον τελευταίο Χάρι Πότερ

Οι υπεύθυνοι παραγωγής του θρυλικού Χάρι Πότερ θέλουν κλείσουν τον κύκλο των ταινιών που έγιναν παγκόσμιο φαινόμενο με ένα σόου αντάξιο της φήμης της ταινίας και των ηρώων της. Έτσι, η πρεμιέρα του τελευταίου Χάρι Πότερ «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 2ο» θα θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στην ιστορική πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

Εκεί θα απλωθεί το κόκκινο χαλί για το λαμπερό φινάλε του μαθητευόμενου μάγου και της παρέας του, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στους πολυκινηματογράφους της πλατείας Λέστερ όπου γίνονται συνήθως οι κινηματογραφικές πρεμιέρες.

«Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 2ο» θα βγει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 15 Ιουλίου, για να φέρει για τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη τον Ντάνιελ Ράντκλιφ ως Πότερ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.