Αρχική InfoMommy Νέα Παγκόσμιο ραντεβού το Σάββατο (18/2) υπέρ της Ελλάδας

Παγκόσμιο ραντεβού το Σάββατο (18/2) υπέρ της Ελλάδας

Ένα μεγάλο ραντεβού υποστήριξης, με διαδηλώσεις υπέρ της χώρας μας, προγραμματίζουν για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι, πολίτες απ΄όλες τις χώρες του κόσμου.

«Η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο, προτού τα μέτρα γενικευτούν», «Αλληλεγγύη στους Έλληνες» είναι κάποια ενδεικτικά μηνύματα που αναρτώνται μέσω του Facebook.

Παράλληλα, η ελληνική ομάδα του Johnnie Walker αποφάσισε να κάνει μια κίνηση ελπίδας και να μας καλέσει να βαδίσουμε μαζί. Το «Keep Walking Greece» μια αμιγώς ελληνική παραγωγή, έρχεται να εμψυχώσει τους Έλληνες, φέρνοντας στο προσκήνιο τα πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.