Αρχική Βιβλία Παιδιά και διαζύγιο - Οδηγός αντιμετώπισης του διαζυγίου ανά ηλικιακή φάση

Παιδιά και διαζύγιο - Οδηγός αντιμετώπισης του διαζυγίου ανά ηλικιακή φάση

Παιδί και Διαζύγιο-Οδηγός αντιμετώπισηςΌπως και ο γάμος, έτσι και το διαζύγιο δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά μια μακροχρόνια διαδικασία με πολλά στάδια για σας και το παιδί σας, που απαιτεί διαφορετική προσέγγιση στο ρόλο του γονιού από αυτήν που γνωρίζουμε.
Τι πρέπει, λοιπόν, να γνωρίζετε για να βοηθήσετε το παιδί σας; Παίζουν ρόλο η ηλικία, το φύλο, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του παιδιού; Σε ποιους τομείς της ζωής του θα εμφανιστούν οι συνέπειες του διαζυγίου;
Το βιβλίο, που βλέπετε στις οθόνες σας είναι ένας πολύτιμος οδηγός για να προστατέψετε αποτελεσματικά το παιδί στη διάρκεια ενός διαζυγίου και αργότερα. Περιέχει πρακτικές συμβουλές για το τι πρέπει να πείτε και πώς να αντιμετωπίσετε το παιδί ανάλογα με την ηλικία του, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να είστε αποτελεσματικός γονιός εκτός γάμου, να επιλέξετε την κατάλληλη κηδεμονία για το παιδί, να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο δεύτερο γάμο.

Εκδόσεις: Μίνωας

Συγγραφέας: ΒΑΛΛΕΡΣΤΑΪΝ ΤΖΟΥΝΤΙΘ - ΜΠΛΕιΚΣΛΙ ΣΑΝΤΡΑ
Τιμή: €20,00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.