Αρχική Uncategorized Παιδικά εργαστήρια στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας (από 19/10)

Παιδικά εργαστήρια στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας (από 19/10)

Το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας σε λίγες μέρες ξεκινά τα ετήσια παιδικά εργαστήριά του για τη φετινή χρονιά και προσκαλεί τους μικρούς τους φίλους να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματά του.

1. Ταξίδια στον κόσμο των παραμυθιών και των συναισθημάτων
Για παιδιά 4-6 χρονών

Το Μουσείο Συναισθημάτων πραγματοποιεί το ετήσιο παιδικό εργαστήριο «Ταξίδια στον κόσμο των παραμυθιών και των συναισθημάτων», για παιδιά 4-6 χρονών, βασισμένο στην ανεκτίμητη αξία που έχουν τα παραμύθια για τη συναισθηματική καλλιέργεια των μικρών παιδιών. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να φτιάχνουν τα δικά τους παραμύθια και μέσα στον ασφαλή κόσμο των παραμυθιών τους να επεξεργαστούν δημιουργικά τα συναισθήματα και τον εσωτερικό τους κόσμο. Τα παιδιά στη διάρκεια της χρονιάς θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους παραμύθια, να τα ζωγραφίσουν, να τα δραματοποιήσουν μέσα από παιχνίδια ρόλων και εκφραστικής κίνησης και ταυτόχρονα να κοινωνικοποιηθούν συμμετέχοντας σε μια δημιουργική ομάδα.

Έναρξη: 20 Οκτωβρίου
Εγγραφές: έως 14 Οκτωβρίου

Ημερομηνίες: Σάββατα 20 Οκτωβρίου, 3 και 24 Νοεμβρίου, 1 και 15 Δεκεμβρίου, 12 και 26 Ιανουαρίου, 9 και 23 Φεβρουαρίου, 9 και 23 Μαρτίου, 13 και 27 Απριλίου, 11 Μαΐου.
Ώρα: 10:00 π.μ. έως 11:30 π.μ.

Διάρκεια εργαστηρίου: από 20 Οκτωβρίου έως 11 Μαΐου, σύνολο 21 ώρες
Μέγιστος αριθμός παιδιών στην ομάδα: έως 10 παιδιά
Συμμετοχή: 240 ευρώ για όλο το χρόνο, 30 ευρώ το μήνα

2. Ταξίδια στο κόσμο της μυθοπλασίας και της μυθολογίας
Για παιδιά 7-10 χρονών
Το Μουσείο Συναισθημάτων πραγματοποιεί ετήσιο παιδικό εργαστήριο μυθοπλασίας με θέματα από τον κόσμο της μυθολογίας για παιδιά 7 έως 10 χρονών.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να αναπτύξουν τα παιδιά την ικανότητα να δημιουργούν τις δικές τους ιστορίες, να γνωρίσουν την ελληνική μυθολογία και να αντλήσουν γνώση από τα μαθήματα ζωής που προσφέρουν οι μύθοι της. Κάθε φορά που τα παιδιά φτιάχνουνε μια ιστορία αναπτύσσουνε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους ενώ ταυτόχρονα επεξεργάζονται τον εσωτερικό τους κόσμο, δίνοντας τις δικές τους φανταστικές λύσεις σε θέματα που τα απασχολούν από την καθημερινή τους ζωή.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα έχουν τη δυνατότητα:

- να φτιάξουν, να εικονογραφήσουν και να δραματοποιήσουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες,
- να διδαχθούν από τους μύθους της ελληνικής μυθολογίας, να τους παίξουν θεατρικά και με τις δικές τους ιδέες να τους μεταφέρουν στη σημερινή πραγματικότητα,
- να αναπτύξουν τη δημιουργική συνεργασία στα πλαίσια μιας ομάδας,
- να αναπτύξουν την ικανότητα της μυθοπλασίας η οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση της συγγραφικής τέχνης και της τέχνης του παραμυθά.

Έναρξη: 19 Οκτωβρίου
Εγγραφές: έως 14 Οκτωβρίου
Ημερομηνίες: Δυο Παρασκευές το μήνα 19 Οκτωβρίου, 2 και 23 Νοεμβρίου, 7 και 21 $εκεμβρίου, 11 και 25 Ιανουαρίου, 1 και 15 Φεβρουαρίου, 1, 15 Μαρτίου, 5 και 19 Απριλίου, 17 Μαΐου
Ώρα: 6:00μ.μ. έως 7:30μ.μ.
Διάρκεια εργαστηρίου: από 19 Οκτωβρίου έως 17 Μαΐου, σύνολο 21 ώρες
Μέγιστος αριθμός παιδιών στην ομάδα: έως 10 παιδιά
Συμμετοχή: 240 ευρώ για όλο το χρόνο , 30 ευρώ το μήνα

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Kαρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου,Φιλοπάππου, Αθήνα
210 9218329


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.