Αρχική Νέα Παιδικές διαπολιτισμικές συναντήσεις στην "Έκφραση" (26/12)

Παιδικές διαπολιτισμικές συναντήσεις στην "Έκφραση" (26/12)

Ο κοινωφελής εθελοντικός οργανισμός «Έδρα», κάθε σαββατοκύριακο διοργανώνει διαπολιτισμικές συναντήσεις στην Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «Έκφραση» (Φιλοκτήτου 85, Ίλιον). Πρόκειται για εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο που στοχεύουν στη γνωριμία των παιδιών με στοιχεία πολιτισμού άλλων χωρών και στην αύξηση της ευαισθητοποίησής τους σε θέματα φυλετικής διαφορετικότητας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Ελλήνων ή άλλων εθνικοτήτων ηλικίας 5 έως 12 ετών.
Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί θα διοργανωθεί εκδρομή μουσικής που θα διαρκέσει 1 ώρα και 40 λεπτά.

Πού: Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «Έκφραση», Φιλοκτήτου 85, Ίλιον
Πότε: Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, 11:00
Τηλ: 210-5913826, 6942056334, για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων, Μαριτίνα Κονταράτου,
Website: www.edra-coop.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.