Αρχική Uncategorized Παιδικές καλλιτεχνικές ομάδες θεάτρου και εικαστικών στο Χαλάνδρι

Παιδικές καλλιτεχνικές ομάδες θεάτρου και εικαστικών στο Χαλάνδρι


Γονείς και παιδιά (2,5 έως και 11 ετών) μπορούν να συμμετέχουν στις παιδικές καλλιτεχνικές ομάδες θεάτρου και εικαστικών που διοργανώνει το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας, που στεγάζεται στο Χαλάνδρι.
Μέσα από θεατρικό παιχνίδι και τη συλλειτουργία της Τέχνης επιτυγχάνεται η ενεργός συμμετοχή των παιδιών. Τα παιδιά αποκτούν βιωματική γνώση παίζοντας και διασκεδάζοντας. Καλλιεργούν αυτογνωσία – αυτεπίγνωση, αυτοεκτίμηση, αυτονομία, συναισθηματική νοημοσύνη, συναισθηματική μνήμη, πρωτοβουλία, κριτική σκέψη, ελεύθερη έκφραση, δημιουργικότητα, φαντασία, κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες και γλωσσική ανάπτυξη.
Τελικός στόχος η συνεργατική δημιουργία του δικού τους μοναδικού παραμυθιού, το οποίο και ανεβάζουν σε παράσταση σε θέατρο παράλληλα με την έκθεση των καλλιτεχνικών τους δημιουργιών.
Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00 από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://edise.weebly.com/.

Επικοινωνήστε συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα της ιστοσελίδας ή στείλτε email στο edise@otenet.gr ή τηλεφωνείστε στα 2109592024 και 6984700927.

Πού: Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας, Εσπερίδων 8, Χαλάνδρι


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.