Αρχική Βιβλία "Παιδική και εφηβική παχυσαρκία" Λύσεις - Αντιμετώπιση - Οδηγίες για τα παιδιά και όλη την οικογένεια

"Παιδική και εφηβική παχυσαρκία" Λύσεις - Αντιμετώπιση - Οδηγίες για τα παιδιά και όλη την οικογένεια

•Ανησυχείτε για τη διατροφή και τη φυσική κατάσταση του παιδιού σας;
•Έχετε παιδί ή έφηβο με παραπάνω βάρος από το φυσιολογικό;
•Σας απασχολεί πώς θα απαλλάξετε τα παιδιά σας από τα παραπανίσια κιλά και τις κακές διατροφικές συνήθειες, το junk food, την καθιστική ζωή μπροστά στην τηλεόραση και στον υπολογιστή;
•Έχετε μήπως πρόβλημα με το βάρος σας εσείς ή άλλα μέλη της οικογένειάς σας;

Σ’ αυτό το βιβλίο μπορείτε να μάθετε με απλά λόγια αν το παιδί σας είναι υπέρβαρο ή παχύσαρκο, τις αιτίες που οδηγούν τα παιδιά στην παχυσαρκία, πώς νιώθουν, τα λάθη που γίνονται στη διατροφή τους, ποιες είναι οι επιπτώσεις για την υγεία τους και την ψυχολογία τους. Επίσης αναπτύσσονται απλές και πρακτικές λύσεις σωστής διατροφής για τα παιδιά και όλη την οικογένεια, συμβουλές για το πώς να επιλέγετε έξυπνα τις τροφές και να μαγειρεύετε πιο υγιεινά, οδηγίες καθημερινής άσκησης αλλά και συνολικής προσέγγισης ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, καθώς και στρατηγικές πρόληψης και αντιμετώπισης της παιδικής παχυσαρκίας.

Η παχυσαρκία έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας. Αποτελεί πλέον φαινόμενο της εποχής μας τόσο για τους ενηλίκους όσο και για τα παιδιά και τους εφήβους, με πολλαπλές επιπτώσεις για την υγεία και την ψυχολογία τους.

Στόχος του βιβλίου είναι τα παιδιά να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες από πολύ μικρή ηλικία, να εντάξουν τη σωματική άσκηση στην καθημερινή τους ζωή και να προφυλάξουν την υγεία τους από τις επιπτώσεις της παχυσαρκίας, ώστε να περάσουν στην ενήλικη ζωή χωρίς προβλήματα.

Οι συγγραφείς
Ο Αθανάσιος Παππάς και η Σταματία Καραγιάννη είναι ειδικοί παιδίατροι και διατηρούν ιδιωτικά ιατρεία στη Θεσσαλονίκη, όπου εκτός από τη γενική παιδιατρική ασχολούνται με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας.
Είναι μέλη της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και έχουν εξειδίκευση στη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των συγγραφέων www.nutrikids.gr που ασχολείται με το παιδί, τη διατροφή και την ανάπτυξή του.

Συγγραφείς: Αθανάσιος Παππάς και Σταματία Καραγιάννη
Εκδόσεις: Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη
Σειρά: ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σελίδες: 207
Τιμή: € 12,00 (με ΦΠΑ)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.