Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Παιδικοί αγώνες ski στο Χελμό (24/3)

Παιδικοί αγώνες ski στο Χελμό (24/3)

Ο Αθλητικός Χιονοδρομικός Όμιλος Αχαΐας (ΑΧΟΑ) διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 24 Μαρτίου παιδικό αγώνα σκι στο Χ.Κ. Χελμού. Ο ΑΧΟΑ προσκαλεί γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να γνωρίσουν την αγωνιστική χιονοδρομία να δηλώσουν συμμετοχή για τον αγώνα. Η πρόσκληση απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια ηλικίας 5 έως 11 ετών. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ηλικιακά γκρουπ ανάλογα με τις συμμετοχές. Δήλωση συμμετοχής έως το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαρτίου στο τηλ. 2610 222.262 ή στο club@axoa.gr.
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ελεύθερη. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα & μετάλλια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.