Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Κερδίστε 3 παιχνίδια Dragon Age II

Κερδίστε 3 παιχνίδια Dragon Age II

Το TechGear.gr και η EA Hellas σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα τρία αντίτυπα του συναρπαστικού Dragon Age II για PS3!
Το παιχνίδι λαμβάνει ήδη επαίνους έχοντας πάρει 94% από το περιοδικό PC Gamer (στις ΗΠΑ και στη Μεγάλη Βρετανία), 9/10 από το Official Xbox Magazine και 9/10 από το PlayStation: The Official Magazine!

Η διαδικασία συμμετοχής είναι εξαιρετικά απλή, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στον σύνδεσμο πατώντας ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 3 Απριλίου στις 23:59:59 και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη ημέρα με σχετικό post.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.