Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Παι-Ζω Kids & Teens Summer Camp

Παι-Ζω Kids & Teens Summer Camp

Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση μόνο από 89 ευρώ την εβδομάδα μας ακούγεται πολύ πολύ καλό.

Για άλλη μία χρονιά τα Πρότυπα Πολιτιστικά & Αθλητικά Προγράμματα Παι-Ζω συνεχίζουν τα επιτυχημένα καλοκαιρινά ημερήσια Camp τους. Τα προγράμματα απευθύνονται σε 2 ηλικιακές ομάδες:
1)Kids Summer Camp (από 6-12 ετών) και
2)Teens Summer Camp (από 13-16 ετών). Τα παιδιά απασχολούνται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 8:00 – 15:00 με διάφορες δραστηριότητες (Πάρκο Δράσης, Αθλοπαιδιές, παιδαγωγικά παιχνίδια, ιππασία, ιστιοπλοΐα, Roller, Αναρρίχηση, Go Cart, Τοξοβολία, Παιχνίδια Χαμένου θησαυρού, Κολύμβηση στην Θάλασσα, Ποδόσφαιρο κ.ά.) & μεταφέρονται με λεωφορεία από & προς τις επιλεγμένες εγκαταστάσεις. Το προσωπικό αποτελείται από έμπειρους & εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και συνεχή παρουσία Ιατρού.

Εκτός από τις δραστηριότητες στην τιμή περιλαμβάνεται και καθημερινό μικρογεύμα που περιέχει 1 σάντουιτς, χυμό, νερό.

Οι θέσεις για τους συμμετέχοντες είναι περιορισμένες και όσοι θα θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να το κάνουν άμεσα.

Για τιμές & περισσότερες πληροφορίες στο www.pai-zo.gr
(http://pai-zo.gr/summercamp_2012.pdf , http://pai-zo.gr/teencamp_2012.pdf )
και στα Τηλ. 211-8000005 , Κιν. 6948572508


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.