Αρχική Περιβάλλον Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά

Οι Περιβαλλοντικές Ομάδες του 2ου ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου καλούν τους μαθητές και τις μαθήτριες (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ) να συμμετάσχουν στο 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά «Μιχάλης Παπαδάκης» και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα πουλιά.
Στο εξωτερικό, κάτω μέρος της φωλιάς και στο σφραγισμένο φάκελο με τα στοιχεία του κατασκευαστή / διαγωνιζόμενου, που θα τη συνοδεύει, πρέπει να αναγράφονται τα αρχικά του ονόματος του κατασκευαστή και η ημερομηνία κατασκευής.
Η τελετή λήξης του Διαγωνισμού και η έκθεση των μαθητικών έργων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον Αττικής.
Οι φωλιές μετά το τέλος του διαγωνισμού δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά οι καταλληλότερες απ’ αυτές θα τοποθετηθούν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και στο Πάρκο «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου και την Ορνιθολογική Εταιρεία.
Σε όλους τους συμμετέχοντες απονέμονται τιμητικοί έπαινοι και στα έργα που θα διακριθούν αναμνηστικά δώρα.

Info
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 16 Νοεμβρίου και οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου (Ταϋγέτου & Πασσώβ 8, Τ.Κ. 111 41, Γαλάτσι – Τηλ.: 210 2288340, 210 2288341, fax: 210 2288340, e mail: mail@2epal-galats.att.sch.gr).


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.