Αρχική Νέα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Εφήβων στο ΟΑΚΑ

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Εφήβων στο ΟΑΚΑ

Ανακαλύψτε μαζί με τα παιδιά σας τον συναρπαστικό κόσμο του αθλήματος της ξιφασκίας. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν παρακολουθώντας την απαράμιλλη δεξιοτεχνία στη χρήση των σπαθιών.
Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας διεξάγονται στο Ο.Α.Κ.Α. (βοηθητικές αίθουσες μπάσκετ) το 4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξιφασκίας Εφήβων/Νεανίδων κάτω των 17 χρόνων με συμμέτοχες από τριάντα οκτώ χώρες.
Το πρωτάθλημα είναι μία μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε αυτό το ξεχωριστό άθλημα μέσα σε ένα διεθνές κλίμα.

Το πρόγραμμα προβλέπει να διεξάγονται κάθε μέρα αγώνες από δύο όπλα, με έναρξη 9 το πρωί και τελικούς για τις 2/3, 3/3 και 4/3 στις 18.30, ενώ το Σαββάτο 6/3 και την Κυριακή 7/3 οι τελικοί θα ξεκινήσουν στις 15.00.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.