Αρχική Uncategorized Πανηγύρι της Γης στο Πάρκο Τρίτση (9-10/6)

Πανηγύρι της Γης στο Πάρκο Τρίτση (9-10/6)

Μια ευκαιρία να βρεθούν τα παιδιά στη φύση, να παίξουν και να διασκεδάσουν αποκτώντας ταυτότχρονα οικολογική συνείδηση.

Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ για δεύτερη χρονιά διοργανώνει το «Πανηγύρι της Γης», μια διήμερη γιορτή με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, «στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στις 9 και 10 Ιουνίου 2012. Το «Πανηγύρι της Γης» έχει σαν σκοπό την προώθηση των βιολογικών προϊόντων καθώς και την ευαισθητοποίηση των επισκεπτών σε ότι αφορά  την προστασία του περιβάλλοντος με οικολογικούς τρόπους.

Στην γιορτή θα συμμετέχουν παραγωγοί και επιχειρήσεις βιολογικών προϊόντων, που αντιπροσωπεύουν, σε ποιοτικά και ποσοτικά μεγέθη, πολλές διαφορετικές κατηγορίες και προϊόντα, της διαρκώς αυξανόμενης ελληνικής παραγωγής και αγοράς βιολογικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στη χώρα μας, καθώς και του οικολογικού χώρου γενικά. Παράλληλα, στο «Πανηγύρι της Γης» θα μετέχουν και Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην προστασία του περιβάλλοντος και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Η γιορτή  θα περιλαμβάνει:
•Αγορά με Βιολογικά Προϊόντα
•Ξενάγηση στο Κέντρο της ΓΗΣ
•Οικοπαιχνίδια

Στα πλαίσια της γιορτής θα διοργανωθεί επίσης μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως εκπαιδευτικές φυτεύσεις από παιδιά υπό την επίβλεψη γεωπόνων, ξενάγηση σε βιολογικούς λαχανόκηπους καθώς και ενημέρωση καταναλωτών για ότι απορίες έχουν σε σχέση με την πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων από έμπειρους γεωπόνους του Οργανισμού ΔΗΩ.

Όπως δήλωσε ο Γεν. Διευθυντής του Οργανισμού ΔΗΩ κος Σπ. Σγούρος: «Η όμορφη αυτή γιορτή, το «Πανηγύρι της Γης» αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος με θετικό και ευχάριστο τρόπο, μαζί με τις οικογένειές μας, σε έναν χώρο που επιδεικνύει την αξία του περιβάλλοντος με τον καλύτερο τρόπο».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.