Αρχική Uncategorized Πανσέληνος με τα δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (2/8)

Πανσέληνος με τα δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (2/8)

Κάθε χρόνο η πανσέληνος τον Αύγουστο έχει την τιμητική της στις παραλίες, στους αρχαιολογικούς χώρους και όπου καθένας κρίνει πιο ρομαντικά και ειδυλλιακά. Το χιλιοτραγουδισμένο φεγγάρι γίνεται αφορμή για να εκφράσουν οι άνθρωποι την ανάγκη τους για ομορφιά, την κλίση τους στην αυθεντικότητα, την υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ωραία έξω από τα ασφυκτικά συστήματα, στην απλότητα και στο μεγαλείο της. Κάτω από τον ουρανό του Αυγούστου ο καθένας έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ερωτευτεί τη ζωή και την φύση σε όλο της το μεγαλείο.

Φέτος, οι φίλοι του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ειδικά σχεδιασμένη για εκείνη τη βραδιά παρουσίαση των Δελφινιών υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου.Για πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας του, το Δελφινάριο του Αττικού Πάρκου θα παραμείνει ανοιχτό μετά τη Δύση του ηλίου και σας προσκαλεί σε μια μαγευτική καλοκαιρινή εμπειρία μετά τις 9 το βράδυ. Το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, τα δελφίνια του πάρκου και υπέροχες μελωδίες θα σας χαρίσουν μαγικές στιγμές, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα διάρκειας μιάμισης ώρας, βγαλμένο από την αγάπη μας για την φύση και την ομορφιά της.

Το κοινό θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο των Δελφινιών και να τα παρακολουθεί κατά τη διάρκεια που η πανσέλληνος θ’ ανατέλει και υπο τον ήχο ατμοσφαιρικής μουσικής. ‘Οταν το φεγγάρι θα έχει φωτίσει καλύτερα τον χώρο, γύρω στις 9:45, η ομάδα των Δελφινιών και εκπαιδευτών του Αττικού Πάρκου θα πραγματοποιήσουν μία μοναδική νυχτερινή παρουσίαση ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση, που σίγουρα θα καταγραφεί στις μνήμες του τυχερού κοινού εκείνης της βραδιάς.

Λόγω της δεδομένης χωρητικότητας του χώρου των Δελφινιών, την ξεχωριστή αυτή εμπειρία θα έχουν την τύχη να ζήσουν μόνο 1.000 άτομα, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέσω της ακόλουθης φόρμας στην ιστοσελίδα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου: http://www.atticapark.com/zoo-events/4NAB/Full-Moon-with-the-Dolphins?lang=gr.

Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται στα εκδοτήρια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου με την αναφορά του ονοματεπωνύμου που δηλώσατε στην φόρμα προκράτησης.

Tιμή εισόδου: 5 €
Τιμή εισόδου για κατόχους Ετήσιας Κάρτας του Πάρκου : 3 €

Για τους επισκέπτες του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου που θα έχουν εισέλθει στο Πάρκο από τις 9:00 έως τις 19:00 η τιμή εισόδου για την ειδική αυτή παρουσίαση είναι 3 €

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πύλες του Δελφιναρίου θα ανοίξουν στις 9μμ. Για λόγους ασφαλείας, η περιήγηση στους υπόλοιπους χώρους του Πάρκου πλην αυτού των Δελφινιών θα απαγορεύεται. Συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση στο Πάρκο από τις 8:30μμ για να αποφευχθούν ουρές και ταλαιπωρία κατά την παραλαβή των εισιτηρίων σας. Οι φροντιστές και εθελοντές του Πάρκου θα βρίσκονται εκεί για να σας καθοδηγούν στο χώρο φιλοξενίας των Δελφινιών.

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο εκτείνεται σε μια συνολική έκταση 200 στρεμμάτων, στα Σπάτα, στη Θέση Γιαλού, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.