Αρχική Famous Parents Παντρεύονται το Σαββατοκύριακο η Αντζελίνα και ο Μπραντ;

Παντρεύονται το Σαββατοκύριακο η Αντζελίνα και ο Μπραντ;

Η μεγάλη κινητικότητα στο σπίτι τους στη Γαλλία, στην περιοχή Βαρ έχει προκαλέσει χαρμόσυνες υποψίες και πολλοί υποθέτουν πως γίνονται ετοιμασίες για το γάμο τους.

Επισήμως αναφέρεται ότι οι ετοιμασίες γίνονται για το πάρτι των παιδιών τους Τζέιν (Jane) και Μπιλ (Bill), αλλά μάλλον δεν πείθουν.

Όπως πιστεύεται το ζευγάρι θα παντρευτεί στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στον περίβολο της εξοχικής τους κατοικίας ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό με ποιο τρόπο θα παρακαμφθεί ή γαλλική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία η τέλεση μη θρησκευτικών γάμων δεν μπορεί να γίνει σε ιδιωτικό χώρο παρά μόνο στο δημαρχείο. Είναι γνωστό όμως ότι το διάσημο ζευγάρι θέλει μια τελετή που να περιλαμβάνει στοιχεία από όλες τις θρησκείες και τις κουλτούρες που περιλαμβάνονται στην πολυμελή οικογένειά τους, οπότε όλοι να ευχαριστηθούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.