Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Παρακαλώ, το νέο iPhone 4S!

Παρακαλώ, το νέο iPhone 4S!

Επιτέλους, η Apple παρουσίασε το νέο εξελιγμένο μοντέλο iPhone δίνοντας έτσι τέλος σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Το νέο iPhone μπορεί να μην είναι το iPhone 5 όπως ήθελαν όλοι όμως σίγουρα είναι μία πολύ βελτιωμένη έκδοση του 4.

Το νέο λοιπόν iPhone 4S όπως είναι κι επίσημα η νέα ονομασία του smartphone της Apple, εμφανισιακά είναι ακριβώς ίδιο με το iPhone 4, όχι όμως και τεχνικά...

Το iPhone 4S στο εσωτερικό του διαθέτει τον ίδιο διπύρηνο επεξεργαστή πυρήνα Α5 που έχει και το iPad 2 καθώς κι έναν διπύρηνο επεξεργαστή γραφικών που το κάνει 7 φορές πιο γρήγορο σε σχέση με το iPhone 4.

H μπαταρία έχει βελτιωθεί αρκετά επιτρέποντας 8 ώρες χρόνο ομιλίας 3G, 14 ώρες σε 2G, και 6 ώρες 3G περιήγηση στο διαδίκτυο.

Επιπλέον το σύστημα της κεραίας έχει αλλάξει κι έτσι μπορεί πλέον και προσαρμόζει τη χρήση των δύο κεραιών που διαθέτει, για καλύτερη απόδοση και ποιότητα των κλήσεων, αλλά και της ταχύτητας των δεδομένων( από 7,2 Mbps για το iPhone 4 στα14,4 Mbps για το iPhone 4S).

Επίσης στην παρουσίαση το νέο iPhone 4S οι άνθρωποι της Apple, το χαρακτήρισαν ως ένα πραγματικά «παγκόσμιο τηλέφωνο» αφού διαθέτει με ενσωματωμένα chipsets για όλα τα δίκτυα GSM και CDMA, για να μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιεί σε όλα τα είδη δικτύων στον κόσμο.

Το νέο χαρακτηριστικό όμως που έκανε εντύπωση σε όλους είναι η φωνητική υποστήριξη μέσω έξυπνου συστήματος, το οποίο επιτρέπει την αναγνώριση ερωτημάτων που του κάνει ο χρήστης. Με απλά λόγια ο χρήστης ρωτάει και η συσκευή απαντάει...

Το iPhone 4S είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (λευκό και μαύρο) και θα κυκλοφορήσει σε 4 εκδόσεις ανάλογα με τη χωρητικότητα τους (από 16 μέχρι και 64 GB),

Οι προ-παραγγελίες αρχίζουν για τις ΗΠΑ στις 7 Οκτωβρίου και η κυκλοφορία του σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιαπωνία θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.