Αρχική Uncategorized «Παραμυθοκαμώματα… του καλού καιρού!» στο Μουσείο Συναισθημάτων (από 2/6)

«Παραμυθοκαμώματα… του καλού καιρού!» στο Μουσείο Συναισθημάτων (από 2/6)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή του Ιουνίου και κάθε Σάββατο του Ιουλίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, μικροί (4-12 χρονών) και μεγάλοι μαζί, μπορούν να ανακαλύψουν παίζοντας τη διαδραστική έκθεση του μουσείου Ποιος είμαι εγώ;». Κάθε διαδραστικό έκθεμα γίνεται αφορμή για να παίξουμε και να κουβεντιάσουμε μαζί, για τα ταλέντα, τις δυσκολίες, τις ανάγκες, τα συναισθήματα, τα όνειρα και τις επιθυμίες μας!

Είσοδος στην έκθεση: 4ευρώ

Παράλληλα, στη 1 το μεσημέρι ξεκινούν τα καλοκαιρινά εργαστήρια μυθοπλασίας «Παραμυθοκαμώματα… του καλού καιρού!» όπου συμμετέχουν ενήλικες και παιδιά μαζί! Κάθε φορά που φτιάχνουμε ένα παραμύθι ενεργοποιούμε και επεξεργαζόμαστε δημιουργικά τον εσωτερικό μας κόσμο μέσα στο ασφαλές και συμβολικό περιβάλλον του παραμυθιού μας. Κάθε φορά λοιπόν θα φτιάχνουμε ένα παραμύθι, το παραμύθι θα γίνεται ταξίδι και το ταξίδι θα γίνεται παιχνίδι και το παιχνίδι θα γίνεται συντροφιά και η συντροφιά θα φέρει κι άλλα για όλες τις μέρες του καλού καιρού!!!

Ημερομηνίες: 2, 3, 9, 10,16,17, 23, 24, 30 Ιουνίου και 7, 14, 21, 28 Ιουλίου
Είσοδος: 8 ευρώ(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση)

Μουσείο Συναισθημάτων
Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου, Φιλοπάππου,
210 9218329


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.