Αρχική Βιβλία Παρουσίαση βιβλίου: "Η Μάγισσα Ανακατωσούρα και τα Χριστούγεννα των ανάποδων πραγμάτων"

Παρουσίαση βιβλίου: "Η Μάγισσα Ανακατωσούρα και τα Χριστούγεννα των ανάποδων πραγμάτων"

Εορταστικές εκδηλώσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας όλη αυτή την περίοδο. Ανάμεσα σε άλλα, η παρουσίαση ενός παιδικού βιβλίου με θέμα χριστουγεννιάτικο χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους την ευφορία που χρειάζονται αυτές οι μέρες. Το Θέατρο Νέων και οι Εκδόσεις Τετράγωνο μάς προσκαλούν την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Μάγισσα Ανακατωσούρα και τα Χριστούγεννα των ανάποδων πραγμάτων» της Όλγας Βλαχοπούλου.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει Εργαστήριο Δημιουργική Κίνησης για τα παιδιά από την χορεύτρια – χορογράφο Μάτα Μάρρα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη)

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»
Μαραθωνομάχων 8,
Ακαδημία Πλάτωνος,
τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr

www.theatroneon.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.