Αρχική InfoMommy Νέα Παρουσίαση λευκώματος "Μιχάλης Κακογιάννης- Κινηματογράφος" (24/1)

Παρουσίαση λευκώματος "Μιχάλης Κακογιάννης- Κινηματογράφος" (24/1)

Οι εκδόσεις Μίλητος, το Σπίτι της Κύπρου και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζουν το λεύκωμα "Μιχάλης Κακογιάννης – Κινηματογράφος" με φωτογραφίες από τις ταινίες του σκηνοθέτη τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ένα κολάζ αναμνήσεων, μία αποτύπωση σημαντικών στιγμών της προσωπικής διαδρομής του μεγάλου Έλληνα δημιουργού. Οδηγός του λευκώματος είναι οι φωτογραφίες αξέχαστων Ελλήνων και ξένων πρωταγωνιστών του Μιχάλη Κακογιάννη όπως η Έλλη Λαμπέτη, η Μελίνα Μερκούρη, η Ειρήνη Παπά, ο Δημήτρης Χορν, ο Μάνος Κατράκης, ο Antony Quinn ο Alan Bates, η Katharine Hepburn μάρτυρες της μεγάλης πορείας του σκηνοθέτη στην 7η Τέχνη.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης, οι ηθοποιοί Γιώργος Νανούρης και Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας του Μιχάλη Κακογιάννη "Βυσσινόκηπος" με τους Charlotte Rampling, Alan Bates, και Katrin Cartlidge.

Πού: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάνης, Πειραιώς 206, Ταύρος
Πότε: Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 19:00
Τηλέφωνο: Για κρατήσεις θέσεων στο 210 3418579, Δευτ- Παρ 11:00-14:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.