Αρχική InfoMommy Νέα Παρουσίαση "Ψωμί & Αλάτι - THE COOKBOOK" στο Χαλάνδρι (27/12)

Παρουσίαση "Ψωμί & Αλάτι - THE COOKBOOK" στο Χαλάνδρι (27/12)

Οι εκδόσεις Ψυχογιός και ο γνωστός από τη συμμετοχή του στο Master Chef Γιάννης Λουκάκος περιμένουν τους φαν της γαστρονομίας σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, στις 19:30 το απόγευμα στο ομώνυμο εστιατόριο του σεφ στο Χαλάνδρι για τη παρουσίαση ενός χρηστικού βιβλίου υψηλής γαστρονομίας με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ.
Το Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook παρουσιάζει περισσότερα από 50 πιάτα και πάνω από 120 συνταγές με τρόπο απλό και κατανοητό ώστε να καθοδηγεί απόλυτα τον αναγνώστη, αποδεσμεύοντάς τον ταυτόχρονα από την «τυφλή» αναπαραγωγή των πιάτων και ενθαρρύνοντάς τον να χρησιμοποιήσει τη δική του κρίση και έμπνευση.

ISBN: 978-960-496-101-6
Τιμή: 25€
Πού: Ψωμί & Αλάτι, Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι
Πότε: Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, στις 19:30


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.