Αρχική Προτάσεις Αγοράς Πασχαλινά Δώρα από το Μουσείο Κυκλαδικής

Πασχαλινά Δώρα από το Μουσείο Κυκλαδικής


Θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο σε πρόσωπα αγαπημένα; Εμείς επισκεφτήκαμε το πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και επιλέξαμε πολύ ξεχωριστά δώρα για φίλους και συγγενείς. Στο επίκεντρο βέβαια και σε διάφορες παραλλαγές το αβγό...

Δώρα όμορφα, με ιδιαίτερους συμβολισμούς, κοσμήματα-αβγά εμπνευσμένα από το ωοειδές αντικείμενο της συλλογής Ν.Π. Γουλανδρή. (Το αβγό συνδέεται με το θηλυκό στοιχείο, συμβολίζει τη γέννηση και εμπεριέχει τη ζωή.) Στο πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης θα βρείτε επιλεγμένα αντικείμενα, διακοσμητικά είδη, κοσμήματα χειροποίητα, που θα ευχαριστήσουν τον αποδέκτη και θα κάνουν εσάς να αισθανθείτε υπερήφανοι για την επιλογή σας.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Νεοφύτου Δούκα 4, 106 74 Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.