Αρχική InfoMommy Νέα Πασχαλινό μπαζάρ για καλό σκοπό!

Πασχαλινό μπαζάρ για καλό σκοπό!

Το Κέντρο Εναλλακτικής Απασχόλησης και Θεραπευτικών Δράσεων – «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» του φορέα Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.) «ΕΔΡΑ» & το Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό "Στην Αυλή του Κόσμου" του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου διοργανώνουν πασχαλινό μπαζάρ στις 7 και 10 Απριλίου, στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Απριλίου (ώρες 10.00-16.00) στις αρχές του πεζόδρομου της οδού Εθν. Αντιστάσεως στο Περιστέρι (πλησίον σταθμού μετρό Αγ. Αντωνίου) και την Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου (ώρες 11.30-17.30) στην πλατεία Αγ. Αντωνίου (σταθμός Μετρό).

Στο χώρο του Μπαζάρ θα βρείτε χειροποίητα είδη κατασκευασμένα από τα μέλη των δύο Κέντρων (πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, κοσμήματα, μικροαντικείμενα κ.ά.).

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από το Πασχαλινό Μπαζάρ θα ενισχύσουν το έργο των δύο φορέων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.