Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Πασχαλινό Camp στην Πάρνηθα

Πασχαλινό Camp στην Πάρνηθα

Το καθιερωμένο πλέον Πασχαλινό Camp των Πολιτιστικών & Αθλητικών Προγραμμάτων Παι-Ζω διοργανώνεται και φέτος, από τις 9-11 Απριλίου, στο Καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ξεφύγουν από την ρουτίνα της μεγαλούπολης.

Τα παιδιά μέσα από ποικιλία δραστηριοτήτων που θα έρθουν σε επαφή, θα διασκεδάσουν, θα αθληθούν, θα ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά και θα ξεφύγουν κυρίως από τον συμβατικό τρόπο ψυχαγωγίας τους.

Το πρόγραμμα, που απευθύνεται σε παιδιά & εφήβους από 7-16 ετών, περιλαμβάνει: Πεζοπορία, Καταρρίχηση, Flying Fox, Τοξοβολία, Παιχνίδια Προσανατολισμού-Συνεργασίας-Εμπιστοσύνης-Χαμένου Θησαυρού, Προβολή ταινιών, Μαθήματα διαβίωσης στην φύση, Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών, Παρατήρηση Πανίδας & Χλωρίδας.

Στις εγκαταστάσεις του Καταφυγίου παρέχεται στα παιδιά διατροφή 5 γευμάτων (Πρωινό-Δεκατιανό-Γεύμα-Απογευματινό-Βραδινό) καθημερινά και διαμονή σε πλήρως θερμαινόμενους χώρους. Το προσωπικό που στελεχώνει την διοργάνωση αποτελείται από εκπαιδευτικούς (Καθ. Φυσικής Αγωγής- παιδαγωγούς ) ειδικευμένους στο γνωστικό τους αντικείμενο και από Ιατρικό προσωπικό (Γιατρός σε 24ωρη βάση).

Κόστος: 119 Ευρώ -35% Έκπτωση (από 185 Ευρώ) - Περιορισμένες Θέσεις

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 2 Απριλίου
Επικοινωνία στα Τηλ. 211-8000005, 6948572508


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.