Αρχική Famous Parents Πενέλοπε Κρουζ, Χαρβιέ Μπαρδέμ και γιος... στο Σαράγεβο!

Πενέλοπε Κρουζ, Χαρβιέ Μπαρδέμ και γιος... στο Σαράγεβο!

Η τριμελής οικογένεια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Σαράγεβο, για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας “Venuto Al Mondo” όπου πρωταγωνιστεί η Πενέλοπε.

Μένουν στην προεδρική σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου με δρακόντια μέτρα ασφαλείας, αλλά κυκλοφορούν στην πόλη ντυμένοι πολύ απλά και άνετα. Στις βόλτες τους είναι πάντα μαζί ο μικρός Λίο.

Και παρ’ όλο που οι σωματοφύλακές τους ακολουθούν πιστά παντού, παρ’ όλο που οι περαστικοί τους σταματούν διαρκώς για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο, και οι δύο διακεκριμένοι ηθοποιοί φέρονται σαν απλοί πολίτες. Απολαμβάνουν το παγωτό τους, έχουν το μωρό τους σε ένα μάρσιπο και σαστίζουν όταν τους ανακαλύπτουν οι παπαράτσι.

Γιατί έτσι είναι οι πραγματικοί stars!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.