Αρχική InfoMommy Νέα Περιστέρα-Μπέτυ Μπαζιάνα: η γυναίκα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Περιστέρα-Μπέτυ Μπαζιάνα: η γυναίκα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα


Η 38χρονη Μπέτυ, όπως τη φωνάζουν, αν και δείχνει χαμηλών τόνων κι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται να είναι μια δυναμική, ανήσυχη γυναίκα. Το ζευγάρι είναι μαζί 20 χρόνια και περιμένουν σε δύο μήνες το δεύτερο αγοράκι τους. Ο πρώτος τους γιος, ο Παύλος, είναι τώρα 2,5 χρονών.
Η Μπέτυ Μπαζιάνα γεννήθηκε στην Καρδίτσα, υπήρξε μέλος της ΚΝΕ και είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να μην παντρευτούν με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Ζουν μαζί τα τελευταία 17 χρόνια. Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν συμπαθεί τη δημοσιότητα. Αν και συχνά ακολουθεί τον σύντροφό της στις πολιτικές του υποχρεώσεις, φροντίζει να μην γίνεται η παρουσία της αντιληπτή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.