Αρχική Uncategorized Πιάσε τον Μάη με ένα Άλμα (1/5)

Πιάσε τον Μάη με ένα Άλμα (1/5)

Με το σύνθημα «Πιάσε τον Μάη μ’ένα ΑΛΜΑ» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ μας καλεί φέτος για δεύτερη χρονιά να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωτομαγιά στο Παλαιό Φάληρο στην είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Φλοίσβου δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 10:00 έως τις 22:00.

Ευωδιές και χρώματα της φύσης θα πλημμυρίσουν το περίπτερο του Συλλόγου μας! Υπέροχα γλαστράκια με φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια, workshop πρωτομαγιάτικων στεφανιών και πολλά άλλα!

Ελάτε στη γιορτή των λουλουδιών και αφήστε τις καρδιές σας να ανθίσουν σαν μικρά μπουμπούκια!

Τα έσοδα από το Πρωτομαγιάτικο Bazaar του Συλλόγου μας θα διατεθούν για τον πρώτο ξενώνα για παιδιά και νέους με αναπηρία στο Π. Φάληρο. Στηρίξτε την προσπάθειά μας! Το δικό μας όνειρο άνθισε αλλά χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια που θα του δώσει δυνατές ρίζες για να αναπτυχθεί!

«Η Άνοιξη, δροσιές γεμάτη,

καρτερεί μεσοκαμπής,

στ΄ ανθισμένο της παλάτι

Μάη μου, για να μπεις.

Δέξου φούχτες τα λουλούδια

απ΄ την πλούσια ποδιά.

Δέξου, Μάη, γλυκά τραγούδια

κι από τα παιδιά.»

Σ. Σπεράντσας


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.