Αρχική InfoMommy Ομορφιά Πλεξίδα σινιόν

Πλεξίδα σινιόν

Ένα υπέροχο χτένισμα που μπορείτε να φτάξετε μόνες σας εύκολα και γρήγορα.

Ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα σπρέι μαλλιών ώστε να μην γλιστράνε πολύ. Κάντε μια μεγάλη χωρίστρα στο πλάι και τραβήξτε μαλλιά προς τα πίσω και προς μια πλευρά.

Πάρτε το πρώτο τσιμπιδάκι και περάστε το από τη βάση του λαιμού. Περάστε το δεύτερο δίπλα στο πρώτο και ένα τρίτο πάνω και ενδιάμεσα στα δύο πρώτα τσιμπιδάκια. Μπορείτε να βάλετε και άλλα αν θέλετε ή να κρατήσετε το χτένισμα πιο απλό βάζοντας λίγα τσιμπιδάκια. Το κλειδί είναι να φαίνεται κάπως ατιμέλητο το look.

Στη συνέχεια σηκώστε τα μαλλιά στην πλευρά που έχετε κάνει τη χωρίστρα, ώστε να δώσετε λίγο όγκο και χωρίστε τα σε 3 μεγάλες τούφες. Κάντε μια κοτσίδα και στερεώστε τη με ένα λαστιχάκι.

Βάλτε ακόμα ένα τσιμπιδάκι στην κορυφή της κοτσίδας, πίσω από το αυτί σας και ψεκάστε με ένα σπρέι για να στερεώσετε καλύτερα.

Δείτε και τις φωτογραφίες και ακολουθήστε ένα-ένα τα βήματα

Βήμα 1

Βήμα 2

Βήμα 3

Βήμα 4

Βήμα 5

Βήμα 6

Βήμα 7

Βήμα 8


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.