Αρχική Νέα Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη 9/3

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη 9/3

Σε πολλές περιοχές τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν ενταθεί, με αποτέλεσμα τα σχολεία την Τετάρτη 9 Μαρτίου να παραμείνουν κλειστά. Οι περιοχές αυτές είναι οι εξής:

Στην Αττική

- Στον Δήμο Μαραθώνος τα: Δημοτικό Σχολείο Βαρνάβα - Νηπιαγωγείο Βαρνάβα - Δημοτικό Σχολείο Ανατ. Νέας Μάκρης - Δημοτικός παιδικός Σταθμός Νέας Μάκρη

- Στον Δήμο Διονύσου και στον Δήμο Ωρωπού όλα τα σχολεία

- Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης (Ειδικά Σχολεία στον Δήμο Μαραθώνα και Δήμο Ραφήνας).

- Στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδας τα: 7ο και 4ο Δημοτικό Αρτέμιδας - 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας και όλα τα νηπιαγωγεία Αρτέμιδας

- Στον Δήμο Αχαρνών (Θρακομακεδόνες - Βαρυμπόμπη) και στον Δήμο Λαυρεωτικής όλα τα σχολεία

- Τα σχολεία στις δημοτικές κοινότητες: Αγ. Στεφάνου, Άνοιξης, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης και Σταμάτας.

- Τα σχολεία στην Παλιά και τη Νέα Πεντέλη, την Εκάλη, την Πολιτεία, το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία, τη Χασιά και τη Φυλή

Στη Θεσσαλονίκη

-Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία: Σοχού, Ασκού, Κρυονερίου, Λευκοχωρίου, Ξυλούπολης, Όσσας, Λαχανά.

Στην υπόλοιπη χώρα

-Στη Θεσσαλία, κλειστά παραμένουν τα σχολεία στις ορεινές περιοχές των Νομών: Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων.

-Τα σχολεία στους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Νάουσας, Ευρυτανίας, στα Τέμπη, αλλά και στους Νομούς Βοιωτίας και Φθιώτιδας όπως και στα Καλάβρυτα και την ορεινή Αιγιάλεια.

Σημειώνεται ότι έπειτα από συνεννόηση των δήμων με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, θα κλείσουν και άλλες σχολικές μονάδες, όπου κριθεί αναγκαίο και εφόσον οι καιρικές συνθήκες επιδεινωθούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.