Αρχική Νέα Πού γίνεται το εμβόλιο κατά της Νέας Γρίπης

Πού γίνεται το εμβόλιο κατά της Νέας Γρίπης

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από την έναρξη των εμβολιασμών στις 16 Νοεμβρίου έως χθες είχαν εμβολιαστεί συνολικά 36.123 άτομα.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται ο εμβολιασμός του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού εναντίον της νέας γρίπης, ενώ υπάρχουν εκκλήσεις εκ μέρους των ειδικών, καθώς τα θύματα της νέας γρίπης έφτασαν τα 14 στη χώρα μας, να εμβολιαστούν οπωσδήποτε οι ευπαθείς ομάδες.

Πού γίνονται οι εμβολιασμοί: Οι εμβολιασμοί γίνονται στα εμβολιαστικά κέντρα των νοσοκομείων (κρατικών, πανεπιστημιακών, στρατιωτικών, ιδιωτικών με περισσότερες από 150 κλίνες), καθώς και στα Κέντρα Υγείας και στα Ιατρεία του ΙΚΑ που λειτουργούν ως εμβολιαστικά κέντρα.
Στα νοσοκομεία, οι εμβολιασμοί του κοινού γίνονται καθημερινά τις απογευματινές ώρες, καθώς και τα Σαββατοκύριακα, εκτός κι αν εφημερεύουν.

Πληροφορίες για τα εμβολιαστικά κέντρα μπορούν να βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στην τηλεφωνική γραμμή 1135 του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.