Αρχική Περιβάλλον Πράσινος Γάτος: ανακύκλωση προϊόντων

Πράσινος Γάτος: ανακύκλωση προϊόντων

Παλιά παιχνίδια, ρούχα μεταχειρισμένα (τα οποία πλένονται σε επαγγελματικά πλυντήρια με έξοδα της ιδιοκτήτριας και σιδερώνονται από την ίδια!), βιβλία, cd, dvd και vhs, αλλά και πολλά ακόμη, μπορείτε να τα «ξεφορτωθείτε» στον Πράσινο Γάτο... Και όχι μόνο. Εδώ μπορείτε ακόμη να δώσετε χειροποίητα κοσμήματα, κάρτες και άλλα μικροαντικείμενα που έχετε φτιάξει μόνοι σας.
Το μότο εδώ είναι «ξεφορτώνομαι όσα δεν χρειάζομαι πια δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να τα αποκτήσει σε πολύ χαμηλή τιμή». Ένα μότο που στόχο έχει να εξαπλωθεί παντού στην πόλη και να γίνει και δικό μας. Και όσον αφορά στο πλεόνασμα, αυτό διατίθεται αφιλοκερδώς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ο Πράσινος Γάτος δέχεται τα πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πια. Αντί να τα ανεβάσουμε στο πατάρι ή να τα πετάξουμε στα σκουπίδια, μπορούμε να ανηφορίσουμε την οδό Ιπποκράτους και να αφήσουμε τη κ. Σοφία Φιλέρη και το... γάτο της να βρουν γι' αυτά νέο ιδιοκτήτη. Προηγουμένως, η Σοφία θα ζυγίσει το νέο εμπόρευμα και θα μας έχει δώσει ένα άκρως συμβολικό αντίτιμο.

Στον Πράσινο Γάτο μπορείτε να βρείτε πληθώρα αντικειμένων από 1,5 ευρώ μέχρι περίπου 50.

Ο Γάτος τροφοδοτεί οργανώσεις, όπως π.χ. η Κλίμακα η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των αστέγων, ενώ βρίσκεται σε συνεργασία και με βιοτεχνία στα Καμίνια που φτιάχνει στουπιά από ανακυκλωμένα υφάσματα.

Πράσινος Γάτος, Ιπποκράτους 142, τηλ. 6979178257


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.