Αρχική InfoMommy Νέα "Προσωπικότητα: Πώς να απελευθερώσετε την κρυμμένη σας δύναμη" από τις εκδόσεις Πατάκη

"Προσωπικότητα: Πώς να απελευθερώσετε την κρυμμένη σας δύναμη" από τις εκδόσεις Πατάκη

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το μεγαλύτερό σας προσόν –τον εαυτό σας– για να γίνετε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Είτε θέλετε να αναρριχηθείτε στην εργασιακή κλίμακα, είτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, είτε να γίνετε καλύτερος γονιός, ένας συγκλονιστικός μουσικός ή καλλιτέχνης, η προσωπικότητα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε. Ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός. Όλοι μας έχουμε ατομικά χαρακτηριστικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να προοδεύσουμε. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να ξέρετε σε τι είστε καλοί και πώς να χρησιμοποιείτε τα δυνατά σας χαρτιά. Η προσωπικότητα σας δείχνει τον τρόπο. Θα ανακαλύψετε ποια είναι τα δυνατά σας σημεία και ποιες οι αδυναμίες σας, και πώς να κυνηγάτε ευκαιρίες που θα προβάλλουν τα ταλέντα σας, για να βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό.

Λίγα λόγια το συγγραφέα:

Ο Δρ Rob Yeung, ψυχολόγος και εκπαιδευτής, θεωρείται ειδικός στην ψυχολογία των υψηλών επιδόσεων. Εκπαιδεύει από επιχειρηματίες και αθλητές μέχρι επαγγελματίες των μίντια και μουσικούς. Είναι συχνά προσκεκλημένος σε τηλεοπτικές εκπομπές, από τα δελτία ειδήσεων του CNN και του ITN μέχρι το Big Brother και το Working Lunch του BBC. Κατέχει δύο πτυχία ψυχολογίας, έχοντας λάβει διδακτορικό στην ψυχολογία της άσκησης και του αθλητισμού, με έμφαση στην κινητοποίηση και τις υψηλές επιδόσεις.

Συγγραφέας: Rob Yeung
Μεταφραστής: Θέμελης Γλυνάτσης
Εκδόσεις: Πατάκη
ISBN: 978-960-16-3743-3
Σελίδες: 280
Τιμή: 17 €


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.