Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Προϊόντα των Κυκλάδων με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Προϊόντα των Κυκλάδων με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Μια "Ηλεκτρονική Αγορά για Τοπικά Παραγόμενα Προϊόντα", αποτελεί το νέο εργαλείο που το Επιμελητήριο Κυκλάδων υλοποιεί στο πλαίσιο της προσπάθειας του για στήριξη της παραγωγής και εμπορίας των τοπικών προϊόντων και της τοπικής αγοράς.

Η νέα αυτή δωρεάν εφαρμογή, προσφέρει στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και διακίνηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων (π.χ. κρασιά, τυριά, μέλι, γλυκά αλλά και κεραμικά, χειροτεχνήματα κ.α.) τη δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθούν τα προϊόντα τους μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) που θα λειτουργεί εντός της δικτυακής πύλης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων www.e-kyklades.gr, ακόμα και αν οι ίδιοι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες τεχνολογικές υποδομές.

Στόχος της εφαρμογής είναι η τόνωση της κυκλοφορίας των ποιοτικών Κυκλαδικών προϊόντων με τη δημιουργία διαύλων πώλησης τόσο εντός του νομού, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Επίσης, το επιμελητήριο έχει επιτύχει ειδική συμφωνία με γνωστή εταιρεία ταχυμεταφορών, μέσω της οποίας τα προϊόντα θα παραδίδονται με ασφάλεια και ταχύτητα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές (ακόμα και από νησί σε νησί), μεγιστοποιώντας τα οφέλη της προσπάθειας αυτής για τους παραγωγούς και εμπόρους των Κυκλάδων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.