Αρχική InfoSchool Δημοτικό Προϋποθέσεις για τη λειτουργία των ολοήμερων σχολικών μονάδων το σχολικό έτος 2012-2013

Προϋποθέσεις για τη λειτουργία των ολοήμερων σχολικών μονάδων το σχολικό έτος 2012-2013

Σύμφωνα με νέα διευκρινιστική εγκύκλιο που εξέδωσε ο Διευθυντής Σπουδών ΠΕ του υπουργείου Παιδείας Κώστας Παπαχρήστος, με αφορμή ερωτήματα που υποβλήθηκαν στην υπηρεσία όσον αφορά τη λειτουργία των Ολοήμερων Σχολικών Μονάδων με οργανικότητα 6/θεσια και κάτω είναι δυνατόν να λειτουργήσει ολοήμερο πρόγραμμα υπό τις εξής προϋποθέσεις:
1. Να είναι εγγεγραμμένοι και να φοιτούν στο σχολείο, τουλάχιστον εξήντα μαθητές.
2. Να μετέχουν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα τουλάχιστον 15 μαθητές.
3. Σε εξαιρετικές και μόνο περιπτώσεις ειδικών λειτουργικών συνθηκών (νησιωτικότητα, ορεινότητα, δυσχέρειες πρόσβασης, χαμηλά εκπαιδευτικά αποτελέσματα κλπ.) με αιτιολογημένη εισήγηση του αρμόδιου Σχολικού Συμβούλου, τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση προϋπόθεση είναι να μετέχουν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα τουλάχιστον 15 μαθητές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.