Αρχική Uncategorized Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας

Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας

Τις Κυριακές 22 και 29 Απριλίου, καθώς και τις Κυριακές μέχρι και τις 20 του Μαΐου (πλην αυτής των εκλογών) και ώρες 10.00 -13.00, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Πρωινά Κυριακής στο Μουσείο Ορυκτολογίας». Με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ξεναγήσεις για όλη την οικογένεια, θα αποκαλυφθούν η ομορφιά των πολύτιμων λίθων, η ιδιαιτερότητα των μετεωριτών, η μοναδικότητα των φθοριζόντων ορυκτών, η ιστορία του Λαυρίου κ.ά. Με διαδραστικά παιχνίδια, οι μικροί μας φίλοι επισκέπτες, θα συμμετάσχουν σε ένα πανηγύρι ανακαλύψεων και περιπέτειας, θα νιώσουν τον πυρετό του χρυσού όπως οι πρώτοι χρυσοθήρες, θα πειραματισθούν με τις ιδιότητες των κρυστάλλων, θα ανακαλύψουν την άγρια ομορφιά των ηφαιστείων. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά η «Έκθεση Ελλήνων Συλλεκτών Ορυκτών», με μοναδικά εκθέματα και συλλογές ορυκτών από όλο τον κόσμο. Το επιστημονικό επιτελείο του Μουσείου οργανώνει το πνευματικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο αυτής της εκδήλωσης.

Γενική είσοδος 2 ευρώ
(Η συμμετοχή στα διαδραστικά παιχνίδια δεν χρεώνεται)

Μουσείο Ορυκτολογίας & Πετρολογίας,
Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος, στη Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, είσοδος από τη κεντρική πύλη, επί της οδού Ούλωφ Πάλμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.