Αρχική Uncategorized Πρωινά Σαββάτου στα καταστήματα Public! (5/5)

Πρωινά Σαββάτου στα καταστήματα Public! (5/5)

Τα πρωινά του Σαββάτου, τα καταστήματα Public διοργανώνουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους. Η μάθηση συνδυάζεται με την διασκέδαση, και τα παιδιά περνούν ευχάριστα και πάνω απ’ όλα δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους. To πρόγραμμα του προσεχούς Σαββάτου 5 Mαίου διαμορφώνεται ως εξής:

Public Γλυφάδας
Ώρα: 12.00
Μάχη Βeyblade & σβουροκόλπα dizzy dancers

Τα Public περιμένουν όλα τα αγόρια στη φανταστική μάχη με BΕYBLADE! Βάλε... φωτιά στο παιχνίδι με τις εκπληκτικές σβούρες BEYBLADE. Διάλεξε μεταξύ των πέντε κομματιών κάθε σβούρας και χρησιμοποίησε το εργαλείο συναρμολόγησης για να εξασφαλίσεις ακριβώς τα χαρακτηριστικά που θέλεις. 3-2-1- Ρίξε τη σβούρα σου, εκτόπισε όλους τους αντιπάλους σου και γίνε εσύ ο κυρίαρχος της μάχης! Και για τα κορίτσια είναι εδώ τα αγαπημένα σου Σβουροζωάκια Dizzy Dancers. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου, βάλε τεχνική και κάνε τα πιο πρωτότυπα σβουροκόλπα!

Public Πειραιά
Ώρα: 12.00
Τα μυστικά της άνοιξης

Τι μας κρύβει η άνοιξη; Υπάρχουν κρυμμένα μυστικά; Όλα αποκαλύπτονται στο Public σ’ ένα ξεχωριστό διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι που θα λατρέψουν τα παιδιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.