Αρχική Infokids Αποδράσεις Πρωτομαγιάτικο πικ νικ στην Πάρνηθα

Πρωτομαγιάτικο πικ νικ στην Πάρνηθα

Η άνοιξη μύρισε πλέον για τα καλά και η φύση μας καλεί για εξορμήσεις. Ευκαιρία λοιπόν για βόλτα στην εξοχή την ημέρα της Πρωτομαγιάς, ημέρα ξεκούρασης για την πλειοψηφία των εργαζομένων. Η Trekking Hellas διοργανώνει εκδρομή στο όμορφο βουνό της Πάρνηθας για εσάς και τα παιδιά σας.

Η ημέρα περιλαμβάνει πεζοπορία, πικ νικ και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Η εκδρομή ξεκινά από το καταφύγιο Μπάφι, στις 10 το πρωί, ακολουθεί πεζοπορία σε σηματοδοτημένο μονοπάτι με ιδιαίτερο χλωριδικό ενδιαφέρον, και στάση στην περιοχή της Μόλας, το μεγαλύτερο βιότοπο των ελαφιών. Στη συνέχεια, ώρα για φαγητό και πικ νικ αλλά και διάφορα ομαδικά παιχνίδια.

Η συμμετοχή κοστίζει 12€ για τους ενήλικες ενώ για παιδιά δημοτικού είναι δωρεάν για ελάχιστη συμμετοχή 10 ατόμων. Σημειώνεται ότι στο κόστος συμμετοχής δεν συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά από και προς την Πάρνηθα. Επίσης η εκδρομή ενδείκνυται για παιδιά από 6 ετών και άνω.

Για πληροφορίες/ δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την Trekking Hellas στο 210 3310323


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.