Αρχική Προτάσεις Αγοράς Πρωτότυπες Πασχαλινές Λαμπάδες από το Handmade

Πρωτότυπες Πασχαλινές Λαμπάδες από το Handmade

Το εργαστήριο Handmade παρουσιάζει περίπου 100 καινουρια σχέδια χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων ετησίως στην Rota του Ιανουαρίου. Οι χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες τους, αντιπροσωπεύουν όλες τις τεχνοτροπίες που χρησιμοποιούν στο εργαστήριο και συνοδεύονται πάντα από ασορτί λαμπαδόκουτα.

To εργαστήριο Ηαndmade ιδρύθηκε το 2003, έπειτα από έρευνα αγοράς που παρουσίασε το γεγονός ότι η σύγχρονη χειροτεχνία, η γνώση του χρώματος και κυρίως η αίσθηση του μέτρου, απουσίαζαν απο την Ελληνική αγορά ειδών Γάμου και Βάπτισης. Οι δημιουργίες τους αγαπήθηκαν πολύ σύντομα. Οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήριά τους σχεδιάζονται πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες , ώστε να αντικατοπτρίζουν την αισθητική και τις ανάγκες τους. Απο το 2007 κάποια απο τα πιο αγαπητά σχέδιά μας στην βάπτιση και τη Πασχαλινή λαμπάδα διατίθονται σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: +30 210 8994827 Φαξ: +30 210 8994828 Email: info@ioannakarayianni.gr

 Διεύθυνση: Αμμοχώστου 26, Γλυφαδα , Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.