Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Πώς να φτιάξετε τη δική σας τσάντα Marc Jacobs

Πώς να φτιάξετε τη δική σας τσάντα Marc Jacobs

Μια μεγάλη, άνετη τσάντα είναι must have για τις καθημερινές εμφανίσεις κάθε γυναίκας. Είτε είσαι εργαζόμενη είτε όχι, μια ευρύχωρη τσάντα που θα χωράει κάτι παραπάνω από το πορτοφόλι και το κινητό είναι απαραίτητη σε κάθε έξοδό σου.

Δείτε πως μπορείτε να μετατρέψετε μια απλή και φθηνή τσάντα σε μια chic πουά τσάντα με το στιλ του Marc Jacobs. Θα χρειαστείτε μια αδιάβροχη μπογιά, ένα μικρό πιάτο και κουτάλι, ένα stencil με κύκλους, ένα λεπτό πινέλο και ένα μαρκαδοράκι.

Παίρνουμε μια tote τσάντα, με δύο κρίκους. Αρχικά με τη βοήθεια ενός χάρακα μετράμε την απόσταση ανάμεσα στους δύο κρίκους. Στη συνέχεια κάθετα από τον κάθε κρίκο κάνουμε μικρά σημάδια με τον μαρκαδόρο για να κάνουμε τους κύκλους. Έπειτα με τη βοήθεια του stencil σχηματίζουμς τους κύκλους τους οποίους θα βάψουμε στην συνέχεια.

Αφού βάψουμε τους κύκλους αφήνουμε την βαφή για ένα δεκάλεπτο ώστε να στεγνώσει και η τσάντα μας είναι έτοιμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φτιάξτε τη δική σας τσάντα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.