Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς να αποφύγετε τα σπυράκια όταν έχετε αφέλειες;

Πώς να αποφύγετε τα σπυράκια όταν έχετε αφέλειες;

Οι αφέλειες που έχουν γίνει και φέτος τάση για τα μαλλιά, δίνουν μια κοριτστίστικη διάθεση και πολλές γυναίκες και νεαρά κορίτσια τις υιοθετούν στο look τους. Όμως συχνά, επειδή έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα ευνοούν την ανάπτυξη της ακμής.

Για να αποφύγετε λοιπόν τα σπυράκια στο μέτωπο, ενώ έχετε κόψει αφέλειες, πρέπει να ακολουθήσετε μερικές χρήσιμες συμβουλές. Όταν πάτε στο γυμναστήριο ή κάνετε σωματική άσκηση που προκαλεί εφίδρωση καλό είναι να βάζετε μια στέκα/κορδέλα στα μαλλιά ώστε οι αφέλειες να μην ακουμπούν το δέρμα.

Καλό θα ήταν στον ύπνο αλλά ακόμα και στις εξόδους σας που και που να τις τραβάτε στο πλάι ή να τις σηκώνετε με ένα τσιμπιδάκι, μια στέκα ή κάποιο αξεσουάρ που σας βολεύει.

Ακόμα όταν βάζετε προϊόντα styling, όπως λακ, καλό θα ήταν να μην ψεκάζετε απευθείας στα μαλλιά αλλά στη βούρτσα και μετά να χτενίζετε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.