Αρχική Famous Parents Π. Ζήνα: "Είμαι μια μαμά που έχω αφιερωθεί στο παιδί μου και μου αρέσει πολύ που έγινα μαμά, όταν το ήθελα πολύ"

Π. Ζήνα: "Είμαι μια μαμά που έχω αφιερωθεί στο παιδί μου και μου αρέσει πολύ που έγινα μαμά, όταν το ήθελα πολύ"

Για τον ερχομό της Ηλέκτρας που είναι τώρα 5 μηνών και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" αναφέρθηκε στην ωραιότερη στιγμή της ζωής της, τη γέννηση της κόρης της αλλά και το πόσο πολύ επιθυμούσε να αποκτήσει ένα παιδί. “Είμαι μια μαμά που έχω αφιερωθεί στο παιδί μου και μου αρέσει πολύ που έγινα μαμά, όταν το ήθελα πολύ. Πάντα ήθελα ένα μωράκι, αλλά δεν ήμουν έτοιμη να τα αλλάξω όλα και να γίνει προτεραιότητα το παιδί μου... Τώρα προσπαθώ τα επαγγελματικά μου να μπαίνουν στις ώρες που το μωρό μου κοιμάται”, δήλωσε, αποκάλυπτοντας μεταξύ άλλων ότι αυτό που την τρόμαζε στην αρχή, ήταν το πώς θα μπορέσει να μένει ψύχραιμη και να μην πανικοβάλλεται, όταν κλαίει το παιδί της. Αναπολώντας τις ώρες του τοκετού δήλωσε ότι “Ήμουν η δεύτερη που πήρα αγκαλιά το μωρό. Τύλιξαν το μωράκι μετά τον τοκετό στην κουβερτούλα του και μου το έφεραν. Τότε ο Γιώργος το πήρε στην αγκαλιά του του είπε: “Σ' αγαπώ” και μετά μου το έδωσε” και πρόσθεσε “Έχουμε τρομερή αδυναμία στην Ηλέκτρα”. Αναφορικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης και το θηλασμό είπε “Θήλαζα μέχρι και πριν από δέκα μέρες. Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες διαδικασίες... Τώρα στα κιλά είμαι λίγο παραπάνω από αυτά που ήμουν, αλλά σταμάτησα το θηλασμό, οπότε θέλω λίγο χρόνο για να επανέλθω. Πήρα 15 κιλά, όταν ήμουν έγκυος.”


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.