Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Ρίγες: Αλήθεια μας παχαίνουν;

Ρίγες: Αλήθεια μας παχαίνουν;

Η στιλίστρια Jill Laine υποστηρίζει ότι οι ρίγες δεν παχαίνουν, αρκεί να τις φοράμε σωστά.Οι ρίγες είναι ένα κλασσικό σχέδιο στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας.Πολλές γυναίκες όμως φοβούνται να τις φορέσουν γιατί έχουν ακούσει από κάποιον -αλλά δεν θυμούνται από ποιόν..- ότι οι ρίγες δείχνουν τη σιλουέτα τους πιο στρογγυλή. Κι όμως δεν είναι αληθεια. Ακολουθήστε τα τρία tips της Jill και φορέστε τις ρίγες σας!


Το χρώμα
Διαλέξτε ρίγα σε ένα απαλό χρώμα που δεν θα κάνει έντονη αντίθεση με το χρώμα του φόντου.Με αυτό τον τρόπο η ρίγα είναι διακριτική αλλά δείχνει φρέσκια και διασκεδαστική. Όσο πιο έντονη είναι η ρίγα, τόσο μεγαλύτερη η έμφαση στην οριζόντια γραμμή.

Το μέγεθος
Προτιμήστε μικρότερες, στενότερες ρίγες ώστε η φιγούρα σας να δείχνει τέλεια! Όσο πιο φαρδιά η ρίγα, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος να "προσθέσετε" κιλά.

Σχέδιο
Τα εναλλασσόμενα χρώματα και μεγέθη στις ρίγες είναι ένα έξυπνο τρικ για ωραία σιλουέτα. Προτιμήστε ασύμμετρες διαγώνιες ρίγες.

Θυμηθείτε: το χρώμα, το μέγεθος και το σχέδιο της ρίγας! Αποφύγετε τις έντονες αντιθέσεις και τις φαρδιές ρίγες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.